Viralliset Craps-säännöt

Craps voi olla hieman hektinen aloittelijoille, koska paljon toimia tehdään kerralla ja vedot voivat olla paikkoja milloin tahansa. Pari parin vedonlyönti on pitkä tie, mutta mahdollisten vedonlyönti skenaarioiden ymmärtäminen on vielä hauskempaa. Pelin idea on panostaa kahden valssatun nopan tuloksiin. Pelkkänä pelin pelaamisena tuloksia ei ole helppo muuttaa. Peli tarjoaa kuitenkin useita tapoja panostamiseen. Suurin osa panoksista riippuu valssatusta noppayhdistelmästä. Joten pelaaja yrittää ennustaa, että numerot, jotka ilmestyvät seuraavissa rullina.

Ensimmäinen kierrosKuinka passi, älä ohita ja tule -veto toimiiÄlä tule, kentällä ja aseta vedotHardway-vedot
Ensimmäinen kierros

Ensimmäinen kierros

Ensimmäiseen craps-kierrokseen viitataan tulokelana. Useimmissa kasinoissa ampuja tekee Pass-vedon tai Älä Pass-vedon. Pass line-vedot ovat voittavia tekijöitä, kun taas Don't Pass-vedot ovat häviäviä tekijöitä. Lopputuloksista 2, 3 ja 12 tulee menetyksiä pass-panoksessa ja kierros päättyy niin kutsuttuun "crapping out" -peliin. Hyväksytty veto voittaa, kun lopputulos on 7 tai 11. Joissakin pelimuodoissa numero 12 edustaa tasoa, joka päättää kierroksen ja veto palaa pelaajalle. Tuloksia 4,5,6,8,9 ja 10 pidetään pisteluvuina.

Ensimmäinen kierros
Kuinka passi, älä ohita ja tule -veto toimii

Kuinka passi, älä ohita ja tule -veto toimii

Pelin pelaamisen kannalta on tärkeää ymmärtää panostamisen tyyppi ja milloin se tehdään. Ensimmäinen panos tunnetaan nimellä Pass, joka mehiläisenä selitettiin yllä tulossa-roll-osiossa. Lisäpanosta on mahdollista laittaa pass-vedon taakse, mutta talon reunaa ei tule. Kun pelaaja asettaa ylimääräistä rahaa Älä läpäise vetoa, he laskevat kertoimet. Sitten on Tule veto, joka toimii samalla tavalla kuin siirtoveto, mutta jota voidaan käyttää myös toiseen rullaan syklin aikana.

Kuinka passi, älä ohita ja tule -veto toimii
Älä tule, kentällä ja aseta vedot

Älä tule, kentällä ja aseta vedot

Älä tule -veto on synonyymi Älä lähetä -vetoon, ja se voidaan tehdä milloin tahansa paitsi ensimmäisen rullan aikana. Se on päinvastainen kuin Come-veto. Kenttäveto antaa pelaajille mahdollisuuden kääntää erilaisia noppaa voittotuloksina. Yleensä pelaaja voittaa, jos seuraavan kierroksen tulos on 3,4,9,10 tai 11. Numerot 2 ja 12 voittavat kaksinkertaisen tai kolminkertaisen vedon. Muut tulosluvut edustavat tappiota. Place-vedonlyönti Crapsissä on merkitty numeroilla 4,5,6,8 ja 10. Pelaaja panostaa, että yksi näistä tuloksista tulee ennen seitsemää.

Älä tule, kentällä ja aseta vedot
Hardway-vedot

Hardway-vedot

Kun pelaajat panostavat koviin numeroihin, kuten 8, se tarkoittaa, että he odottavat tietyn numeron näkymistä. Varoitus on, että luvun tulisi olla jaollinen kahdella. Esimerkiksi tulos 8 voidaan tehdä 5 eri summalla. Mutta 4: n parista tulee Hardway-veto. Craps-voittojen yhteydessä pelaajien odotetaan ymmärtävän voitot ennen kuin ne selvittävät, mitä panosta asetetaan. Käynnissä olevat numerot ovat täysin pelaajan ulottumattomissa, koska tämä on uhkapeli. Jos pelaaja panostaa, että iso 8 ja iso 6 rullataan seuraavaksi, ainoa odotettu palkka on 1: 1.

Hardway-vedot