Viralliset Craps-säännöt

Craps voi olla yksinkertainen ja monimutkainen samanaikaisesti. Sekava seikka johtuu siitä, että pelaajan on asetettava erityyppisiä vedot. Sen yksinkertaisuus johtuu siitä, että pelaajat panostavat vain kahden nopan rullalla. Vedonlyönnien määrä tässä pelissä voi olla ylivoimainen, mutta hyvä uutinen on, että pelaajien ei tarvitse muistaa jokaista niistä. Pelaajien on ymmärrettävä kourallinen yleisimmistä paskavedoista. Tällaisia vedonlyöntejä ovat Pass Line ja Don't Pass Line, kertoimet, ja lopuksi Tule ja älä tule-vedot. Tässä on yksityiskohtainen analyysi siitä, mistä kukin veto koostuu.

Pass Line ja älä ohitaTule ja älä tuleKertoimet WagersSijoita voittaa ja häviä
Pass Line ja älä ohita

Pass Line ja älä ohita

Ampuja voi tehdä joko Älä ohita tai Pass Line -vetoa ennen kuin he tulevat tulemaan ulos. Jotkut kasinot pyytävät pelaajia tekemään tällaisia vetoja ennen kuin heillä on oikeus tehdä muita. Pelaaja asettaa Pass Line -vedon ennen tulevaa rollia, ja se maksaa jopa rahaa, jos se voittaa. Pelaaja voittaa, jos aloitusrullan arvo on 7 tai 11, ja häviää, jos arvo on 2, 3 tai 12. Älä läpikäytä vetoa, voitot tapahtuvat, jos ulostulevan rullan arvo on 2 tai 3. , ja häviää, jos se on 7 tai 11. Se johtaa työntämiseen, jos arvo on 12.

Pass Line ja älä ohita
Tule ja älä tule

Tule ja älä tule

Nämä vedot näyttävät samanlaisilta kuin Pass- ja Älä Pass Line -vedot, mutta nämä kaksi eroavat toisistaan asetustapojensa suhteen. Tule ja älä tule -vetoja asetetaan pisteen perustamisen jälkeen. Ensimmäinen heitto pelaajan sijoittamisen jälkeen määrää numeron, jota käytetään panoksen pisteenä. Tule veto voittaa jokaisesta numerotelasta ennen seitsemää ja häviää, jos se rullaa seitsemän jälkeen. Älä tule-vedo on päinvastainen, koska pelaaja voittaa, jos 7 heittää ensin, ja häviää, jos piste tulee 7: n jälkeen.

Tule ja älä tule
Kertoimet Wagers

Kertoimet Wagers

Kertoimet ovat muita suosittuja craps-vetoja, jotka pelaajien on ymmärrettävä. Nämä vedot näyttävät sivuvetoilta, jotka tehdään pisteiden perustamisen jälkeen. Yleensä nämä ovat jatkoa neljälle vedolle, jotka tulevat neljään erityyppiseen tyyliin. Ne sisältävät Pass Line -kertoimet, Älä ohita kertoimia, Tule kertoimet ja Älä ohjaa kertoimia. Kun asetat Pass Line Odds -vedon, sen tulisi täydentää siirtolinjaa kiinteän pisteen mukaisesti. Voitot maksetaan, jos rullaa alle 7, ja voitto on oikeilla kertoimilla. Älä läpäise kerrointa täydentää Älä lähetä linja -vetoa ja maksa, jos seitsemänkelataan ennen pistettä ja vedot ratkaistaan oikeilla kertoimilla.

Kertoimet Wagers
Sijoita voittaa ja häviä

Sijoita voittaa ja häviä

Pelaajat lyövät voittoa Place Wins -pelissä, kun piste on muodostettu. He ottavat mitä tahansa lukuja, mukaan lukien 4, 5, 6, 8, 9 tai 10. Pelaajat voittavat, jos jokin valitsema numero heittää ennen 7, ja voitto vaihtelee valitun numeron mukaan. Place Lose on vastakohta tähän, ja pelaaja voi valita saman numeron. Pelaaja voittaa, jos valittu numero rullaa 7: n jälkeen. Tämän lisäksi voitto vaihtelee valitun numeron mukaan. Craps-vetoja on monia muita tyyppejä, mutta mainitut neljä ovat tärkeimmät ja helpoimmin ymmärrettävät.

Sijoita voittaa ja häviä