Maksimoi Craps-voittosi

Kuten kaikissa muissa kasinopeleissä, voitto crapsissä edellyttää strategiaa ja kurinalaisuutta. Yksi asia, jonka pelaajilla tulisi aina olla mielensä takana, on, että jokaisella paskalla vedolla on aina talon reuna, ja tämän kumoamiseksi ei voida tehdä paljon. Tämä ei kuitenkaan ole estänyt ihmisiä voittamasta. Noppakontrollin käyttäminen ja pass and come -vetojen pitäminen vähintään on yksi parhaista tavoista voittaa tässä pelissä. Jotkut ihmiset voittavat myös pitämällä alkuperäiset pöytävedonsa minimissä ja jatkavat vedonlyöntiä kertoimilla.

Lopullinen strategia voitolle Crapsissa

Lopullinen strategia voitolle Crapsissa

Unohda kaikki crapsista myytit ja noudata pelisääntöjä, loput ovat historiaa. Ennen vedon asettamista on hyvä käydä läpi sääntökirja ja ymmärtää eri vedon matemaattinen todennäköisyys. Tällä tavoin voidaan arvata, mitkä todennäköisesti voittavat. Koska craps on puhtaasti uhkapeli, tämä tarkoittaa lopputulosta yksinomaan siitä, kuinka noppaa rullaavat, ja yleensä ei ole strategiaa siitä, kuinka noppa rullaa tai edes kuinka monta he lepäävät. Siellä on kertomuksia siitä, kuinka noppaa rullaavat, uskoen niihin, voivat olla tuhoisia.

Lopullinen strategia voitolle Crapsissa
Mitä seuraavaksi sääntöjen ymmärtämisen jälkeen?

Mitä seuraavaksi sääntöjen ymmärtämisen jälkeen?

Kun säännöt ja terminologiat on ymmärretty, seuraava vaihe on löytää paras strategia. Esimerkiksi, kun joku pelaa pelattua linjaa, tämä tarkoittaa, että mukana on muita pelaajia, mikä ei ole huono asia. Pääasiassa pass line -strategia tarjoaa paremmat mahdollisuudet voittaa kuin myös voitot. Pelikertoimien pelaaminen puolestaan asettaa pelaajille etun, koska talon reuna on hyvin pieni. Kun siirtoveto on muuttunut pistevetoksi, tämä tarjoaa mahdollisuuden asettaa tuleva veto, joka voi olla loistava mahdollisuus voittaa.

Mitä seuraavaksi sääntöjen ymmärtämisen jälkeen?
Kerroin crap-vedoista

Kerroin crap-vedoista

Tietenkin, eri vedot ovat erilaiset kertoimet. On aina suositeltavaa ymmärtää kuinka paljon joku todennäköisesti voisi maksaa tietyistä vedoista, ennen kuin päätetään parhaasta vetoa koskevasta päätöksestä. Summat vastaavat aina mahdollisuutta, että tulos syntyy. Voittaaksesi ei ole aina välttämätöntä ymmärtää kaikkia vetoja, varsinkin kun olet aloittelija. Voit voittaa crapsissä, kertoimien ja kunkin vedon toimivuuden tuntemus on ensiarvoisen tärkeää, koska jokainen pelaajan siirto perustuu siihen, kuinka hyvin he ymmärtävät nämä kaksi. Navigointi taulukossa on helppoa, kun kaikki tämä on selvää.

Kerroin crap-vedoista
Vinkkejä Crapsin voittamiseen

Vinkkejä Crapsin voittamiseen

Oikean vedon valitseminen on tietysti lopullinen salaisuus voittamiseen. Ensimmäinen vinkki on valita joko hyväksy / älä läpäise tai tule / älä tule vetoja. Näillä vedoilla on alhaisempi talon etu. Muita vetoja, jotka asettavat sinut etupisteeseen, ovat paikka 6, paikka 8, kenttä 2, kenttä 12. On myös hyvä idea tarkistaa, mitä muut vedonlyöjät vetoavat ennen aloittamista. Vedonlyönti, jonka talon etu on vähintään 1,41 prosenttia, lisää mahdollisuuksia voittaa. Lisäksi on aina hyvä välttää potkurivetoja ja pitää kiinni panostamisesta ja panostamisesta.

Vinkkejä Crapsin voittamiseen