Perustrategia

September 1, 2021

Älä läpäise vetoa: Uusi salainen ase Crapsin pelaajien keskuudessa

Craps-peli on nopeatempoinen noppapeli, jossa on monia voittomahdollisuuksia. Monet pelaajat eivät kuitenkaan voi seurata kaikkia craps -pelin muuttujia. Tältä osin et löydä liian varovaisia pelaajia craps -pöydästä. Kokeneelle pelaajalle pelin korkean riskin ja korkean palkkion asettelu on täydellinen tilaisuus testata mielensä. Jos kuulut jälkimmäiseen pelaajaryhmään, sinun on tiedettävä Don't Pass -vedosta ja kuinka se voi auttaa sinua keräämään suuria voittoja craps -peleissä.

Älä läpäise vetoa: Uusi salainen ase Crapsin pelaajien keskuudessa

Vedonlyöntityypit Crapsissa

Pelaajat voivat tehdä kahdenlaisia panoksia crapsissa, Pass Bets ja Don't Pass Bets. Alla on erittely siitä, mitä jokainen panos sisältää:

Pass -panos - Tässä vedossa pelaajat asettavat panoksia siinä toivossa, että ampuja heittää noppaa joko 7 tai 11. Yksi piste lisätään pelaajan pisteisiin, jos noppa osuu numeroihin 4, 5, 6 , 8, 9 tai 10. Tämän jälkeen ampuja heittää noppaa toisella kierroksella. Tällä kertaa Pass -veto voittaa, jos ensimmäisen numeron tulos ilmestyy uudelleen ennen 7. Jos nopanheiton tulos päättyy numeroihin 2, 3 tai 12, pelaajat, jotka asettivat panoksen pelin alussa, häviävät kierroksen

Älä läpäise vetoa - Tässä vedossa panostetaan toivoen, että nopan heittämisellä on tulos 2, 3 tai 12. Pass -panoksen tavoin pelaajat saavat yhden pisteen tuloksista 4, 5, 6, 8 , 9 tai 10 ja voita, jos numero näkyy uudelleen toisella heitolla tai kun tulos on 7

Voitto onnistuneesta Älä läpäise vetoa

Älä läpäise veto -voiton todennäköisyys on 1: 1, joka on samanlainen kuin Pass -veto. Vaikka pelaajat eivät osaa tarkasti ennustaa nopanheiton lopputulosta, pöydän äärelliset luvut mahdollistavat tiettyjen tulosten saamisen todennäköisyyden laskemisen.

The House's Edge on Don't Pass Bets

Älä läpäise panoksia, joiden talon etu on matalampi kuin Pass -vedoissa. Esimerkiksi talon etu on 1,36% jokaisesta Don't Pass -vedosta. Asiat paranevat entisestään, kun otetaan huomioon, että talon etu on 0,40% jokaisesta rullasta.

Optimaalinen Craps -strategia Älä käytä vetoja

Asiantuntevat pelaajat yhdistävät Don't Pass -vedon asettamisen Crapsiin muiden strategioiden kanssa parantaakseen mahdollisuuksiaan lunastaa. Yksi suosituimmista tavoista tehdä tämä on useiden panosten asettaminen. Näin he hajauttavat riskin. Toinen tärkeä vinkki on pitää alkuperäinen panos alhaisena ja lisätä voittomahdollisuuksia asettamalla kertoimet sen jälkeen, kun piste on vahvistettu ensimmäisessä noppapullossa.

Johtopäätös

Crapsin pelaaminen tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia jännittävästä pelistä ja mahdollisesti ansaita rahaa. Edellä keskusteltujen strategioiden avulla voit kasvattaa voittojasi crapsissa ja minimoida tappiot. Älä ole ujo menemään normin vastaiseksi. Vaikka useimmat pelaajat asettavat Pass -vedot, ainutlaatuinen lähestymistapasi Don't Pass -vedon avulla auttaa sinua voittamaan, kun muut häviävät.

ThunderPick
Bonus 2000 dollaria
Cryptocurrency Crapsin jännittävä maailma: Opas digitaalisen nopan heittämiseen
2024-05-11

Cryptocurrency Crapsin jännittävä maailma: Opas digitaalisen nopan heittämiseen

Uutiset